اتحادیه اروپا شارژ فوق سریع گوشی‌های هوشمند را ممنوع خواهد کرد؟

اتحادیه‌ی اروپا به‌دنبال تصویب قانون جدیدی است تا از تبلیغات گمراه‌کننده‌ی شرکت‌های سازنده‌ی…

اتحادیه‌ی اروپا به‌دنبال تصویب قانون جدیدی است تا از تبلیغات گمراه‌کننده‌ی شرکت‌های سازنده‌ی گوشی‌های هوشمند جلوگیری کند.

یکی از قابلیت‌هایی که در اکثر گوشی‌های هوشمند امروزی وجود دارد، پشتیبانی از سرعت شارژ بسیار زیاد است. به‌عنوان مثال، بسیاری از گوشی‌های موجود در بازار از شارژ ۱۲۰ وات بهره می‌برند و حتی گاهی اوقات عرضه‌ی محصولاتی با پشتیبانی از سرعت شارژ ۲۰۰ وات را شاهد بوده‌ایم.

ما حتی ویدئوهایی از عملکرد فناوری شارژ ۳۰۰ وات را دیده‌ایم؛ اما مشکل این است که نمی‌توان همیشه از قابلیت مذکور استفاده کرد. به‌هرحال، شرکت‌های سازنده‌ی گوشی‌های هوشمند سرعت شارژ فوق‌ سریع را به‌عنوان یکی از قابلیت‌های مهم محصولات خود تبلیغ می‌کنند.

اکنون به‌نظر می‌رسد اتحادیه‌ی اروپا قصد دارد قوانین جدیدی تدوین کند که هدف آن تعیین استاندارد برای بیان حقیقت ازطرف شرکت‌های سازنده‌ی گوشی‌های هوشمند است. وبلاگ رسمی پارلمان اتحادیه‌ی اروپا نیز اعلام کرده که لایحه‌ی جدید تقریباً رسمی شده است.

به‌نوشته‌ی فون‌آرنا، اتحادیه‌ی اروپا قصد دارد محدودیت‌هایی در شیوه‌ی بازاریابی شرکت‌ها و ارائه‌ی توضیحات گمراه‌کننده درباره‌ی ویژگی‌های محصولات آن‌ها اعمال کند. قوانین جدید درباره‌ی تأثیر محصولات بر محیط‌زیست و حق تعمیر آن‌ها نیز اِعمال خواهد شد.

هدف کمپین جدید اتحادیه‌ی اروپا شعارهایی مثل «سازگاری با محیط‌زیست» است که روی بسته‌بندی‌ برخی گوشی‌های هوشمند و لوازم‌جانبی آن‌ها وجود دارد؛ البته این قوانین نتیجه‌ی تحقیقات گذشته‌ی اتحادیه است.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  این گوشی های شیائومی رابط کاربری MIUI مبتنی بر اندروید 14 را دریافت می‌کنند

درادامه به برخی دیگر از جزئیات مربوط به قانون جدید اتحادیه‌ی اروپا اشاره می‌کنیم:

  • جلوگیری از کسب‌ سود شرکت‌ها از کالاهایی که پس‌ از پایان دوران گارانتی با مشکل مواجه می‌شوند.
  • حفظ حقوق مصرف‌کنندگان برای دریافت اطلاعات واضح و درک‌پذیر درباره‌ی گزینه‌ها و هزینه‌ی تعمیرات آینده.
  • ممنوع‌کردن ادعاهای گمراه‌کننده‌ی شرکت‌ها درباره‌ی سازگاری محصولات با محیط‌زیست.

تصویب قوانینی که هدف آن‌ها کمک به مردم باشد، بسیار عالی است. اکنون باید منتظر بمانیم تا مشخص شود گام بعدی مذاکرات میان پارلمان اتحادیه‌ی اروپا و کشورهای عضو آن چیست و قوانین جدید آن‌ها سرانجام به‌ کجا ختم خواهد شد.

بادنبال‌کردن صفحه فناوری ما، جدیدترین اخبار این حوزه را از تکنوروز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

دکمه بازگشت به بالا