گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو؛ بررسی مشخصات و قابلیت های Note 11 Pro

گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو یکی از اعضای خانواده پرجمعیت نوت ۱۱ این شرکت است که در بدو ورود به بازار با استقبال قابل توجهی نیز مواجه شد. در این مطلب پلازا می‌خواهیم به بررسی مشخصات و قابلیت‌های Redmi Note 11 Pro بپردازیم.

سری ردمی نوت ۱۱ شیائومی که سال قبل عرضه شد، همگی دارای بدنه شیشه‌ای و دوربین‌هایی مشابه به یکدیگر و همچنین بهبود سرعت شارژ هستند. در میان آن‌ها ردمی نوت ۱۱ پرو شاید بیشتر از همه میان قیمت و ویژگی‌ها تعادل ایجاد کرده باشد. این گوشی که یک نسخه ۵G نیز دارد، درست بین ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس و ردمی نوت ۱۱ معمولی قرار می‌گیرد. در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو بپردازیم.

در ویدیوی زیر می‌توانید شاهد «جعبه گشایی و بررسی گوشی Redmi Note 11 Pro» باشید.

فهرست مطالب

مشخصات فنی گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو

ویژگی‌ها گوشی شیائومی Redmi Note 11 Pro
نمایشگر نمایشگر ۶.۶۷ اینچی سوپر امولد با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن ۱۰۸۰p
پردازنده هلیو G96
سیستم عامل اندروید ۱۱ با رابط کاربری MIUI 13
حافظه/رم ۶/۸ گیگابایت رم | حافظه ۶۴/۱۲۸ گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه
دوربین‌‌ها ۲ + ۲ + ۸ + ۱۰۸
دوربین سلفی ۱۶
باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر با شارژ ۶۷ وات
قیمت از ۱۱ میلیون تومان

بررسی گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو

نوت ۱۱ پرو در حال حاضر مثل تمامی گوشی‌های دیگر بازار، افزایش قیمت قابل توجهی داشته است و دیگر جزو گوشی‌های زیر ۱۰ میلیون تومان به‌حساب نمی‌آید. اما آیا با وجود قیمت جدید، همچنان ارزش خرید دارد؟

پیشنهاد ما برای مطالعه:  اندروید 14 امکان شنیدن صدای بی‌اتلاف از طریق پورت USB-C را فراهم می‌کند

طراحی گوشی شیائومی Redmi Note 11 Pro

گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو ۴G از لحاظ طراحی ظاهری دقیقا مانند نسخه ۵G خود است و شباهت زیادی هم به ردمی نوت ۱۱ و ردمی نوت ۱۱S دارد. شیائومی در این سری از یک طراحی شبیه به هم استفاده کرده است تا گوشی‌ها با وجود قیمت و مشخصات متفاوت، از لحاظ طراحی با یکدیگر تفاوتی نداشته باشند.

همچنین بخوانید :

ردمی نوت ۱۱ پرو دارای پوشش محافظ گوریلا گلس ۵ برای نمایشگر است و در پنل پشتی نیز از شیشه بهره می‌برد. شیشه پنل پشتی دارای پوشش مات و زیبایی است که سبب شده گوشی به این راحتی با اثرانگشت کثیف نشود. افزون بر این، قاب گوشی نیز تخت است و یک پوشش مات دارد با این تفاوت که این قاب پلاستیکی است.

گوشی همچنین دارای گواهی IP53 است و در برابر پاشش قطرات آب مقاوم است. شیائومی از یک پنل ۶.۶۷ اینچی امولد ساخت سامسونگ استفاده کرده که مانند سایر پنل‌های امولد کیفیت بسیار خوب و روشنایی زیادی دارد. مهمتر این که حاشیه دور نمایشگر نیز اندازه زیادی ندارد و در بخش پایینی نمایشگر به‌خصوص برخلاف گوشی‌های رقیب بیش از حد بالا نیامده است.

در پنل پشتی به دوربین‌های چهارگانه دسترسی دارید. ماژول دوربین دارای دو بخش جداگانه است و کمی از بدنه بیرون زده است. سنسور اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی در بخش بالایی این ماژول قرار دارد و مابقی دوربین‌ها نیز در قسمت پایینی چیده شده‌اند. نکته قابل توجه این است که به‌خاطر برآمدگی ماژول دوربین، گوشی زمانی که روی سطح صاف قرار می‌گیرد لق می‌زند اما این مشکل در صورتی که یک کیس برای گوشی خریداری کنید، کاملا برطرف خواهد شد.

در مجموع طراحی و کیفیت ساخت به هیچ عنوان نمی‌توانند جزو معایب گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو باشند و گوشی در این قسمت در سطح گوشی‌های بسیار گران‌تر از خود است.

گوشی مانند نسخه ۵G خود دارای همان پنل امولدی است که پیشتر در ردمی نوت ۱۰ پرو دیده بودیم. یک پنل بزرگ با رزولوشن ۱۰۸۰p و رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی است و همانطور که گفتیم از پوشش محافظ گوریلا گلس ۵ برخوردار است. در بخش بالایی نیز دوربین سلفی در یک حفره کوچک جای گرفته است.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  ظاهر شدن خط روی نمایشگر گلکسی اس ۲۱ اولترا بعد از آپدیت جدید + تصاویر

سخت افزار شیائومی نوت ۱۱ پرو

گوشی شیائومی Redmi Note 11 Pro دارای پردازنده مدیاتک هلیو G96 است. پردازنده‌ای که کمی از اسنپدراگون ۷۳۲G استفاده شده در ردمی نوت ۱۰ پرو ضعیف‌تر است. گوشی در بنچمارک‌هایی مثل گیک‌بنچ ۵ عملکردی مشابه ردمی نوت ۱۰ پرو دارد اما ضعیف‌تر از نسخه ۵G خود عمل می‌کند.

گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو

در بنچمارک‌های گرافیکی نیز با وجود این که عملکرد پردازنده برای یک تراشه میان‌رده اقتصادی قابل قبول است ولی بیشتر رقبا در این قسمت به‌لطف تراشه‌های جدیدتر و قدرتمندتر عملکرد بهتری دارند. در حقیقت گوشی در بنچمارک‌هایی مثل GFX Car Chase ES 3.1 عملکرد ضعیف‌تری از ردمی نوت ۱۰ پرو از خود به‌نمایش می‌گذارد.

باتری گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو

شارژدهی نیز نمی‌تواند جزو معایب نوت ۱۱ پرو شیائومی به‌حساب بیاید. گوشی دارای یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری است و با توجه به بهره‌مندی از پردازنده بهینه هلیو G96 مصرف باتری قابل قبولی دارد. البته که این تراشه به اندازه تراشه ۶ نانومتری اسنپدراگون ۶۹۵ که در نسخه ۵G به‌کار گرفته شده، بهینه نیست اما آنقدرها نیز عملکرد بدی ندارد.

گوشی همچنین از شارژ سریع ۶۷ وات پشتیبانی می‌کند. سرعت شارژ بسیار خوب یکی از قابلیت های گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو است که در همان زمان معرفی توانست توجه کاربران زیادی را به خود جلب کند. این در حالی بود که ردمی نوت ۱۰ پرو از شارژ ۳۳ وات پشتیبانی می‌کرد.

دوربین گوشی شیائومی نوت ۱۱

حالا باید به مزایا و معایب نوت ۱۱ پرو در بخش دوربین بپردازیم. همانطور که حتما می‌دانید گوشی با یک دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی در کنار دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق‌عریض و دو سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو و عمق‌سنج همراه شده است. دوربین اصلی البته تصاویر را به‌صورت پیش‌فرض با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل می‌گیرد و این تصاویر نیز برای این بازه قیمتی کیفیت بسیار خوبی دارند.

همچنین بخوانید :

جزییات به اندازه زیادی حفظ شده‌اند و رنگ‌ها نیز بدون اشباع بیش از اندازه، حالت طبیعی خود را حفظ کرده‌اند. مهمتر از همه نویز است که بسیار ناچیز است و در کنار آن دامنه داینامیک نیز در سطح خوبی قرار دارد. نکته قابل توجه این است که کیفیت تصاویر این گوشی از نسخه ۵G بهتر است آن هم با وجود این که هردو از یک لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی بهره می‌برند. تراشه هلیو G96 ظاهرا در بخش پردازش تصاویر عملکرد بهتری دارد.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  مشخصات کامل هواوی نوا 11 SE افشا شد

گوشی همچنین قادر است عکس‌ها را با رزولوشن اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی بگیرد. این تصاویر نیز جزییات خوبی دارند و مانند تصاویر پیش‌فرض هم در بخش نوردهی و هم دامنه داینامیک بسیار عالی عمل می‌کنند. البته برخی اوقات تصاویر دچار اعوجاج می‌شوند و سطح جزییات نیز به اندازه سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی گوشی‌های گران‌تر مثل S22 اولترا نیست. اما با توجه به قیمت این عکس‌ها بسیار عالی هستند.

دوربین فوق‌عریض اما عملکردش قابل قبول است ولی در حد بهترین‌ها در این بازه قیمتی نیست. سوژه‌هایی که در مرکز تصویر باشند کاملا واضح و با جزییات زیاد هستند ولی هرچقدر به سمت کناره‌ها بروید از وضوح و جزییات عکس کاسته و تصویر بیشتر تار می‌شود. اما با این وجود کاملا مشخص است که عکس‌ها به خوبی پردازش نمی‌شوند و از نظر کنتراست و دامنه داینامیک جای کار دارند.

آخرین لنز، لنز ماکرو ۲ مگاپیکسلی است که خیلی نباید رویش حساب باز کنید. با توجه به رزولوشن پایینی که دارد تصاویر آن خیلی وضوح زیادی ندارند ولی در عوض جزییات آن‌ها برای شبکه‌های اجتماعی کافی است. رنگ‌ها نیز شاداب هستند و کنتراست و نویز در سطح قابل قبولی قرار دارند.

همچنین بخوانید :

اما تصاویری که در هنگام شب یا نور کم با دوربین اصلی در حالت ۱۲ مگاپیکسل می‌گیرید نیز با توجه به قیمت و رده‌ گوشی، قابل قبول هستند. جزییات این تصاویر نیز کافی است و کنتراست آن‌ها نیز در سطح بالایی قرار دارد و نوردهی مناسب نیز سبب شده عکس‌ها، تا حد زیادی حالت طبیعی داشته باشند. با روشن کردن حالت Night Mode دوربین می‌تواند کیفیت تصاویر را به اندازه زیادی بهبود دهد. در این حالت نویز بسیار کمتر می‌شود و سایه‌ها نیز جزییات بیشتری پیدا می‌کنند.

سخن پایانی

گوشی شیائومی نوت ۱۱ پرو یک میان‌رده قابل احترام است که جایگاه خوبی در خانواده ردمی نوت ۱۱ با توجه به مشخصات خود دارد. این گوشی بیشتر از همه مناسب کاربرانی است که استفاده سنگینی از گوشی ندارند و اهل گیمینگ نیستند. به‌خصوص طراحی، نمایشگر، بلندگوها، شارژدهی، سرعت شارژ و اندروید گوشی ردمی نوت ۱۱ پرو که همگی در سطح بسیار خوبی قرار دارند. با این حال ردمی نوت ۱۰ پرو همچنان از بسیاری جهات به استثنا سرعت شارژ انتخاب بهتری به‌حساب می‌آید.

منتخب کاربران
۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

دکمه بازگشت به بالا