بررسی گوشی سامسونگ A52 از نظر مشخصات، دوربین و قیمت

گوشی A52 سامسونگ یکی از میان‌رده‌های محبوب سامسونگ در طول چند سال گذشته بود و توانست نظر مثبت بسیاری از کاربران را به خود جلب کند. در این مطلب تکنوروز می‌خواهیم به بررسی موبایل آ ۵۲ (Samsung Galaxy A52) بپردازیم. با ما همراه باشید.

سری A5x از مدل‌های اولیه تا آخرین مدل در سال ۲۰۲۳ یعنی گلکسی A54، همواره جزو پرفروش‌ترین گوشی‌های سری A سامسونگ بودند. این گوشی‌ها تقریبا در تمامی مدل‌های خود توانستند تعادل قابل قبولی میان ویژگی‌ها، عملکرد و قیمت ایجاد کنند و یک گوشی میان‌رده کامل برای کاربران باشند. یکی از گوشی‌های این سری که توانست به‌فروش قابل توجهی برسد، گلکسی A52 بود. گوشی که دیگر به‌سختی پیدا می‌شود اما هنوز هم می‌تواند یکی از گزینه‌های قابل قبول در بین میان‌رده‌ها باشد. با بررسی و معرفی گوشی Samsung Galaxy A52 همراه تکنوروز باشید.

 

مشخصات گوشی موبایل آ ۵۲ سامسونگ

ویژگی‌ها گوشی موبایل آ ۵۲ سامسونگ
نمایشگر نمایشگر ۶.۵ اینچی سوپر امولد با رفرش‌ریت ۹۰ هرتز و رزولوشن ۱۰۸۰p
پردازنده اسنپدراگون ۷۲۰G
سیستم عامل اندروید ۱۱ با رابط کاربری One UI 3
حافظه/رم ۴/۶/۸ گیگابایت رم | حافظه ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه
دوربین‌‌ها ۵ + ۵ + ۱۲ + ۶۴ با لرزش‌گیر اپتیکال
دوربین سلفی ۳۲
باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر با شارژ ۲۵ وات
قیمت

بررسی گوشی سامسونگ A52

این گوشی در بهار سال ۲۰۲۱ معرفی شد و اکنون به‌سختی می‌توانید نمونه‌های نو آن را در بازار پیدا کنید. سامسونگ گوشی‌های جدیدتر و بهتری مثل گلکسی A53 و گلکسی A54 را جایگزین آن کرده است که از هر لحاظ انتخاب بهتری هستند. با این حال شاید بد نباشد پس از گذشت چند سال دوباره به این گوشی سر بزنیم و مزایا و معایب گوشی موبایل آ ۵۲ سامسونگ را بررسی کنیم. لازم به ذکر است که این گوشی در ۲ نسخه ۴G و ۵G عرضه شده است. ما در اینجا نسخه ۴G را بررسی خواهیم کرد اما نسخه ۵G نیز به‌جز تراشه کمی قدرتمندتر و نمایشگر ۱۲۰ هرتز و رم پایه ۶ گیگابایتی، تفاوت دیگری با این نسخه ندارد.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  تعداد مجاز واردات موبایل در سال 1402 مشخص شد

طراحی گوشی Samsung Galaxy A52

گلگسی ای ۵۲ سامسونگ در هر دو نوع ۵G و ۴G به لحاظ بدنه جنس مستحکمی دارد. پشت گوشی از جنس پلاستیک مات و نرم است که دوام زیادی نیز دارد و لمس آن حس خوبی به کاربر می‌دهد. با توجه به وزن ۱۸۹ گرمی که دارد، چندان سنگین نیست. طرح کلی این گوشی مستطیل شکل است و لنزهای چهارگانه دوربین آن نیز در پشت دستگاه قرار گرفته است.

گوشی ای ۵۲ در رنگ‌های آبی، سفید، بنفش و سیاه به بازار عرضه شده است. این رنگ‌ها مات هستند و اثر انگشت هم روی آن‌ها نمی‌ماند. دکمه پاور و تنظیم صدا نیز در سمت راست قرار دارد. همچنین برای دوربین سلفی نیز از طراحی هول‌پانچ استفاده شده است. کناره‌های گوشی چندان باریک نیستند و همان ضخامت مدل‌های قبلی را دارند و همین باعث شده گوشی کمی بزرگ به نظر برسد.

تنها ایرادی که می‌توان به طراحی بدنه گوشی گلکسی A52 وارد کرد این است که وقتی به پشت گوشی ضربه می‌زنید، صدای توخالی از آن می‌شنوید که آن احساس سفت و محکم بودن را به شما نمی‌دهد. البته مطمئنا این ایرادی نیست که بسیاری به خاطر آن از خرید این محصول منصرف شوند. همچنین، شکاف‌های کوچکی که در اطراف بدنه وجود دارند و محل قفل شدن قاب گوشی هستند، می‌توانند محل تجمع گرد و غبار باشند.

گوشی A52 با توجه به داشتن گواهی IP67 در برابر گرد و غبار و آب مقاوم است. در عمق یک متری نیز به مدت سی‌ دقیقه دوام می‌آورد. همین ویژگی است که گوشی گلکسی A52 را در برابر رقبای هم‌قیمتش برتری داده است. سامسونگ جک ۳.۵ میلیمتری هدفون را در طراحی این نسخه حفظ کرده که در بخش پایینی گوشی قرار دارد.

همچنین بلندگوهای استریو دوگانه و صدای دالبی اتموس از دیگر ویژگی‌های جذاب گوشی سامسونگ ۵۲ است. البته نباید انتظار داشته باشید بلندگوهای این گوشی بهترین کارایی را داشته باشند، اما در حد و اندازه یک گوشی میان رده کیفیت خوبی دارند. ترکیب این ویژگی‌ها روی‌هم رفته سامسونگ A52 را نسبت به سایر گوشی‌های پرچمدار سامسونگ برتری داده است. مضاف بر این‌که نصف قیمت آنهاست.

نمایشگر گوشی موبایل آ ۵۲ سامسونگ

سامسونگ A52 با توجه به دارا بودن نمایشگر آمولد ۶.۵ اینچی که ۸۴.۹ درصد از پنل جلو را به خود اختصاص داده است. نسخه ۵G این گوشی در زمان عرضه تنها گوشی در سری A سامسونگ بود که با رفرش ریت ۱۲۰ هرتز محتوایی باکیفیت و جذاب را به نمایش می‌گذاشت. در حقیقت یکی از برترین ویژگی های گوشی A52 سامسونگ در نسخه ۵G نیز همین پنل بود. گرچه نسخه ۴G فاقد این پنل است و در عوض با پنل ۹۰ هرتزی همراه شده است.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  سونی اکسپریا فلیپ مجهز به نمایشگر 7 اینچی 4K خواهد بود

اگرچه  گوشی ای ۵۲ از قابلیت HDR پشتیبانی نمی‌کند، اما فناوری OLED کنتراست خارق‌العاده‌ای را در صحنه‌های تاریک ایجاد می‌کند. با توجه به روشنایی ۸۰۰ نیت گلکسی ای ۵۲، کار با گوشی زیر نور مستقیم خورشید دردسرساز نخواهد بود. ویژگی دیگر نمایشگر گوشی گلکسی A52 اسکنر اثر انگشت آن است که به طور پنهان در آن تعبیه شده که باعث می‌شود بدون دردسر قفل گوشی باز شود.

همچنین بخوانید :

دو گزینه Basic و Vivid برای تنظیم شفافیت و رنگ در گوشی ای ۵۲ وجود دارد. اولی رنگ‌ها را گرم‎‌تر و دومی تصاویر را با رنگ سردتر به نمایش می‌گذارد که روی ‌هم‌ رفته، کیفیت خوبی از تصاویر ارائه می‌دهند.

سخت افزار گوشی موبایل آ ۵۲ سامسونگ

گوشی سامسونگ A52 در نسخه ۵G دارای پردازنده اسنپدراگون ۷۵۰G است. البته نمی‌توان انتظار داشت این تراشه سریع‌ترین پردازنده در میان گوشی‌های میان رده جدید باشد. در نسخه ۴G اما شما به یک پردازنده کمی ضعیف‌تر به‌نام اسنپدراگون ۷۲۰G دسترسی خواهید داشت.

هردوی آن‌ها عملکردی تقریبا مشابه هم دارند ولی دیگر قدیمی هستند و گوشی‌های میان‌رده جدید از پردازنده‌های قدرتمندتری بهره می‌برند. برای مثال اگزینوس ۱۲۸۰ در گلکسی A53 هم مصرف باتری بهینه‌تری دارد و هم از لحاظ عملکرد گزینه بهتری از اسنپدراگون ۷۵۰G است. پرازنده ی گوشی موبایل آ ۵۲ سامسونگ عملکردی در حد اسنپدراگون ۶۹۵ دارد که در گوشی‌های میان‌رده اقتصادی سال ۲۰۲۳ آن را دیده‌ایم.

باتری گوشی ای ۵۲ نیز به اندازه گوشی‌های میان‌رده جدید سامسونگ در انجام بازی‌ها دوام نمی‌آورد. این مسئله برای کسانی که اهل بازی‌های طولانی مدت با موبایل هستند، مشکل‌ساز خواهد بود. البته عمر باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر این گوشی خارج از بازی خوب است.

گوشی آ ۵۲ قابلیت شارژ بی‌سیم را ندارد، اما از شارژ سیمی ۲۵ وات پشتیبانی می‌کند. البته آن را باید جداگانه بخرید. شارژری که درون جعبه گوشی قرار دارد، ۱۵ وات است. اما حداقل یکی از مزایای گوشی A52 سامسونگ این است که برخلاف مدل‌های جدید با شارژر درون جعبه عرضه می‌شود.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  بررسی گلکسی A14 فایوجی سامسونگ؛ موشکافی سیستم، دوربین، عملکرد و باتری

دوربین گوشی A52 سامسونگ؛ دوربین A52 چند مگاپیکسل است؟

ویژگی‌های دوربین سامسونگ A52 به شرح زیر است:

  • دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسل با پهنای دیافراگم ۱.۸، مجهز به لرزشگیر اپتیکال
  • دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسل
  • دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسل
  • سنسور سنجش عمق ۵ مگاپیکسل
  • دوربین سلفی جلو ۳۲ مگاپیکسل
  • عملکرد دوربین نسبتا خوب است

دوربین گوشی ای ۵۲ از ۴ لنز اصلی ۶۴ مگاپیکسل، لنز اولتراواید ۱۲ مگاپیکسل، لنز ماکرو ۵ مگاپیکسل و لنز سنجش عمق ۵ مگاپیکسل تشکیل شده است که در پشت گوشی قرار دارند. البته از ۴ دوربین قرار گرفته در پشت گوشی، فقط دوتای آن‌ها ارزش استفاده را دارند. یکی سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسلی است که می‌تواند تصاویر ۱۶ مگاپیکسلی بگیرد. دیگری هم لنز اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی است. دوتای دیگر به نظر می‌رسد بیشتر ارزش بازاریابی داشته باشند تا کارایی مفید.

یکی از قابلیت‌های خوب گلکسی ای ۵۲ مجهز بودن دوربین اصلی به لرزش‌گیر اپتیکال است که باعث می‌شود لرزش‌ها و تکان‌های ناخواسته در حین عکسبرداری خنثی شود. همچنین، در جاهای کم نور و یا خیلی پرنور می‌توانید تصاویر باکیفیتی بگیرید. به صورت پیش‌فرض نیز دوربین اصلی این گوشی تصاویری به اندازه ۱۶ مگاپیکسل می‌گیرد. دوربین ماکروی ۵ مگاپیکسلی سامسونگ A52 نیز تصاویر نسبتا باکیفیتی ثبت می‌کند.

حداکثر سرعت فیلمبرداری در گوشی A52 در وضوح FHD حدود ۶۰ فریم بر ثانیه و در وضوح ۴K حدود ۳۰ فریم بر ثانیه است. روی‌هم رفته، کیفیت دوربین و فیلمبرداری خوب است، اما اگر به دنبال تصاویر باکیفیت‌تر، رنگ‌های جذاب‌تر و آپشن‌های بیشتری هستید، باید هزینه بیشتری بپرداز‌ید.

قیمت و تاریخ عرضه ی گوشی A52 سامسونگ

گوشی Samsung Galaxy A52 همانطور که گفتیم در سال ۲۰۲۱ و در ۱۷ ماه مارس عرضه شد. گوشی از فروردین ماه سال ۱۴۰۰ با قیمت حدود ۱۰ میلیون تومان در بازار ایران نیز عرضه شد. اما در حال حاضر قیمت گوشی Samsung Galaxy A52 حدود ۱۵ میلیون تومان است. هرچند که نسخه‌های نو گوشی به‌سختی در بازار پیدا می‌شود.

سخن پایانی

با توجه به قابلیت‌ها و امکانات گوشی A52 سامسونگ، می‌توان گفت این گوشی یکی از بهترین میان رده‌های شرکت سامسونگ در سال ۲۰۲۱ بود. اما حالا این گوشی با توجه به قیمتی که دارد اصلا ارزش خرید بالایی ندارد و می‌توان گوشی‌های به‌مراتب بهتری از سبد محصولات خود سامسونگ و رقبا به‌جای آن خریداری کرد. نظر شما در مورد این گوشی چیست؟ آیا تجربه کار با آن را داشته‌اید؟ دیدگاه‌های خود را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران تکنوروز به‌ اشتراک بگذارید.

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

دکمه بازگشت به بالا