مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 ؛ بررسی ارزش خرید دو میان‌رده خوب

ردمی نوت ۱۲ و گلکسی M53 دو میان‌رده رقیب هستند که در این مقاله به بررسی مشخصات آنها می‌پردازیم. مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 نشان می‌دهد که کدام گوشی ارزش خرید بالاتری دارد.

این مقایسه به شما کمک می‌کند که انتخاب بهتری داشته باشید و با توجه به بودجه خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید. سامسونگ و شیائومی دو برند معروف و محبوب بازارهای جهانی هستند که همواره پای ثابت مقایسه‌های تکراتو هستند.

سرمایه گذاری پرسود و تضمینی دلاری

بیشتر بخوانید:

بهترین گوشی های سامسونگ ۲۰۲۳

بهترین گوشی های شیائومی ۲۰۲۳

مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53

شرکت سامسونگ طی سالیان اخیر علاوه بر تولید پرچم‌دارهای قدرتمند، تمرکز خود را روی تولید و عرضه محصولات میان‌رده نیز گذاشته و در همین راستا، گوشی‌هایی را در سری A و M روانه بازار کرده است. سبد محصولات میان‌رده سری A بسیار جذاب و در عین حال اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه هستند؛ حال آنکه سری M بیشتر برای بازار هدف هند تولید می‌شوند، ولی در بازار ما هم در دسترس علاقه‌مندان قرار دارند.

مقایسه ردمی نوت 12 با گلکسی M53
مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53

در آن سوی بازار پرطرفدار گوشی‌های هوشمند، شیائومی سرسخت را داریم که همواره سعی کرده با عرضه محصولات اقتصادی و با کیفیت، گوی سبقت را از برندهایی نظیر سامسونگ و اپل برباید. این شرکت به عرضه گوشی‌هایی با مشخصات خوب و قیمت مناسب شهرت دارد و این موضوع در مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 هم مشاهده می‌شود.

مقایسه M53 با ردمی نوت ۱۲ از نظر طراحی و کیفیت ساخت

طراحی یک گوشی میان‌رده و اقتصادی طوری نیست که تولیدکنندگان بخواهند روی آن مانور بدهند و مسئله‌ی ظاهر مناسب و معمولی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. گوشی گلکسی M53 طراحی ساده‌ و در عین حال خوبی دارد. شیائومی ردمی نوت ۱۲ هم ساده طراحی شده و پیچیدگی خاصی در آن مشاهده نمی‌شود. چینش دوربین‌ها کمی تغییر یافته و تقریبا شکل و شباهت‌های بالارده‌های شیائومی را دارد. جنس بدنه گلکسی ام ۵۳ پلاستیک مات است و اثر انگشت روی آن باقی نمی‌ماند.

سنسورهای دوربین Redmi Note 12 با فلش LED درون برجستگی مستطیلی شکلی قرار گرفته و دور هر یک از آنها حلقه‌ای فلزی تعبیه شده است. بدنه این گوشی مثل M53 از پلاستیک ساخته شده و با توجه به وزن ۱۸۸ گرمی، مثل رقیبش خوش دست است. از سوی دیگر، M53 را داریم که سنسورهای دوربین آن درون جزیره مربع شکل قرار گرفته‌اند.

مقایسه ردمی نوت 12 با گلکسی M53

وزن گلکسی M53 کمتر از نوت ۱۲ و تنها ۱۷۶ گرم است. سامسونگ در این گوشی از متریال با کیفیتی استفاده نکرده و با در دست گرفتن آن، احساس یک گوشی ارزان قیمت به شما منتقل می‌شود. متاسفانه میان رده سری M سامسونگ مجهز به گواهی IP نیست و باید در حفظ و مراقبت از آن کوشا باشید.

بیشتر بخوانید:

بهترین گوشی های هواوی ۲۰۲۳

بهترین گوشی های پوکو ۲۰۲۳

از مزایای بارز ردمی نوت ۱۲ می‌توان به یکپارچگی دکمه‌های کم و زیاد کردن صدا با سنسور اثر انگشت اشاره کرد. این ویژگی در خصوص گلکسی M53 هم صدق می‌کند. دقت و سرعت عملکرد این حسگر مطلوب است و با استفاده از آن مشکلی پیش نخواهد آمد. از دیگر مزیت‌های میان‌رده شیائومی می‌توان به حضور جک ۳.۵ میلی متری هدفون اشاره کرد؛ چیزی که گلکسی M53 از داشتن آن بی‌بهره است. مزیت و برتری مهم‌تر شیائومی ردمی نوت ۱۲، تجهیز آن به گواهی مقاومت IP53 است که دیدیم در محصول اقتصادی سامسونگ وجود نداشت.

مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 مشخصات ردمی نوت ۱۲ مشخصات گلکسی M53
ابعاد ۸×۷۶.۲×۱۶۵.۹ میلی‌متر ۷.۴×۷۷×۱۶۴.۷ میلی‌متر
وزن ۱۸۸ گرم ۱۷۶ گرم
بدنه و ساختار پنل جلویی شیشه‌ای، پنل پشتی پلاستیکی پنل جلو شیشه‌ای (گوریلا گلس ۵)، پنل پشتی پلاستیکی، فریم پلاستیکی
سیم‌کارت دو سیم‌کارت (نانوسیم، dual stand-by) دو سیم‌کارت هیبرید (نانوسیم، dual stand-by)
استاندارد IP53 (مقاوم در برابر گرد و غبار و پاشش آب)
رنگ بندی مشکی، سفید و آبی سبز، آبی و قهوه ای
پیشنهاد ما برای مطالعه:  رندرهای مربوط به گوشی های میان رده بعدی سامسونگ پیش از رونمایی فاش شد

مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 از نظر صفحه نمایش

در ادامه مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 به صفحه نمایش می‌رسیم. صفحه نمایش ۶.۷ اینچی گلکسی ام ۵۳ مجهز به پنل سوپر آمولد پلاس است؛ حال آنکه ردمی نوت ۱۲ از پنل آمولد ۶.۶۷ اینچی بهره می‌برد و اندکی کوچکتر از گوشی رقیب تولید شده است. رزولوشن این گوشی ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل و رزولوشن M53 سامسونگ، ۲۴۰۸×۱۰۸۰ پیکسل است. هر دو گوشی از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کنند.

مقایسه M53 با ردمی نوت 12
مقایسه M53 با ردمی نوت ۱۲

ویژگی‌های صفحه نمایش سوپر آمولد پلاس M53 شامل جزئیات و کیفیت خوب و دقت رنگ است و اگر سری به تنظیمات آن بزنید، بهتر هم خواهد شد. از ویژگی‌های نمایشگر ردمی نوت ۱۲ هم می‌توان به روشنایی ۱۲۰۰ نیت و نرخ حساسیت لمسی ۲۴۰ هرتز اشاره کرد.

متاسفانه روی صفحه نمایش شیائومی محافظی دیده نمی‌شود و باید حتما از گلس محافظ استفاده کنید. در کل صفحه نمایش این گوشی کیفیت قابل قبول و رضایت بخشی دارد. هیچ یک از دو گوشی مورد بحث قابلیت HDR ندارند که در این رنج قیمتی عجیب نیست.

گلکسی M53 از حداکثر روشنایی ۸۰۰ نیت پشتیبانی می‌کند و این یعنی برنده روشنایی نمایشگر، ردمی نوت ۱۲ است؛ با این‌حال، گوشی سامسونگ از نظر نوع پنل تا حدودی برتری دارد.

مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 مشخصات ردمی نوت ۱۲ مشخصات M53
نوع نمایشگر AMOLED، نرخ نوسازی تصویر ۱۲۰ هرتز، روشنایی ۱۲۰۰ نیت Super AMOLED Plus، نرخ نوسازی تصویر ۱۲۰ هرتز
سایز ۶.۶۷ اینچ، نسبت نمایشگر به بدنه ۸۵.۰ درصد ۶.۷ اینچ، نسبت نمایشگر به بدنه ۸۵.۳ درصد
رزولوشن ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل، نسبت تصویر ۲۰:۹، تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ ۲۴۰۸×۱۰۸۰ پیکسل، نسبت تصویر ۲۰:۹، تراکم پیکسلی ۳۹۴ پیکسل در هر اینچ
محافظ گوریلا گلس ۵

مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 از نظر سخت افزار و نرم افزار

مقایسه M53 با ردمی نوت ۱۲ را با بررسی عملکرد پردازشی آنها ادامه خواهیم داد. متاسفانه سامسونگ برای میان‌رده سری M خود از قلب تپنده قدرتمندی استفاده نکرده و حتی این گوشی هوشمند نسبت به نسل قبلی تنزل جایگاه پیدا کرده است. در این گوشی شاهد یک تراشه مدیاتک دایمنسیتی ۹۰۰ هستیم. این در‌حالی‌است‌که شیائومی برای ردمی نوت ۱۲ از کوالکام اسنپدراگون ۴ نسل ۱ بهره برده است.

مقایسه M53 با ردمی نوت 12

اگر از گلکسی M53 برای کارهای معمولی و روزمره استفاده کنید، مسلما شما را نا امید نخواهد کرد؛ ولی برای اجرای بازی‌های سنگین یا نرم‌افزارهای گرافیکی نمی‌توان روی آن حساب ویژه باز کرد و همواره تسک‌ها با تأخیر و لگ اجرا خواهند شد. تنها مزیت قدرت پایین ام ۵۳ این است که گوشی داغ نمی‌شود و عملکرد آن به سرعت کاهش نخواهد یافت. حال که با مشخصات گلکسی M53 آشنا شدیم، سری به مشخصات ردمی نوت ۱۲ بزنیم تا وضعیت آن را مورد بررسی قرار دهیم.

رقیب سامسونگ، ردمی نوت ۱۲ است که از تراشه اسنپداگون ۴ نسل ۱ بهره می‌برد. این تراشه هم در کاربری‌های روزمره عملکرد خوبی دارد و هم برای بازی‌های نیمه سنگین می‌تواند نیاز شما را تامین کند. به لطفا این تراشه، کندی و لگ در هنگام اجرای برنامه‌ها به ندرت در ردمی نوت ۱۲ دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید:

بهترین گوشی های وان پلاس ۲۰۲۳

بهترین گوشی های گیمینگ ۲۰۲۳

رابط کاربری گلکسی M53 از نوع OneUI 5.1 است که مبتنی بر اندروید ۱۲ اجرا می‌شود. این گوشی قابلیت ارتقا به اندروید ۱۳ را دارد. به روزرسانی‌ سیستم‌عامل این میان‌رده کره‌ای تا ۲ سال و به روزرسانی‌های امنیتی هم تا ۳ سال منتشر می‌شوند. تجربه رابط کاربری One UI بسیار روان است و ثبات نرم‌افزاری خوبی دارد.

مقایسه Redmi Note 12 با Galaxy M53
مقایسه Redmi Note 12 با Galaxy M53

رابط کاربری شیائومی ردمی نوت ۱۲ هم به طور کلی با سامسونگ متفاوت و اختصاصی این برند است. MIUI 13 با اندروید ۱۲ به صورت پیش‌فرض روی این گوشی اجرا می‌شود. یکی از مشکلات رابط کاربری شیائومی، باگ‌ها و نواقصی است که هنگام به روزرسانی‌ها سر و کله‌شان پیدا می‌شود.

در مجموع، سامسونگ از نظر سیستم عامل و رابط کاربری، عملکرد بهتری نسبت به گوشی شیائومی دارد.

مقایسه M53 با ردمی نوت ۱۲ مشخصات ردمی نوت ۱۲ مشخصات گلکسی M53
سیستم عامل اندروید ۱۲، رابط کاربری MIUI 13 اندروید ۱۲ (قابلیت آپگرید به اندروید ۱۳)، رابط کاربری OneUI 5.1
تراشه کوالکام اسنپدراگون ۴ نسل ۱ (۶ نانومتر) مدیاتک دایمنسیتی ۹۰۰ فایوجی (۶ نانومتر)
CPU ۸ هسته (۲ هسته ۲.۰ گیگاهرتزی Cortex-A78 و ۶ هسته ۱.۸ گیگاهرتزی Cortex-A55) ۸ هسته (۲ هسته ۲.۴ گیگاهرتزی Cortex-A78 و ۶ هسته ۲.۰ گیگاهرتزی Cortex-A55)
GPU Adreno 619 Mali-G68 MC4
درگاه حافظه ندارد دارد
حافظه داخلی
  • ۱۲۸ گیگابایت / ۴ گیگابایت رم
  • ۱۲۸ گیگابایت / ۶ گیگابایت رم
  • ۱۲۸ گیگابایت / ۸ گیگابایت رم
  • ۲۵۶ گیگابایت / ۸ گیگابایت رم
  • ۱۲۸ گیگابایت / ۶ گیگابایت رم
  • ۱۲۸ گیگابایت / ۸ گیگابایت رم
  • ۲۵۶ گیگابایت / ۸ گیگابایت رم
پیشنهاد ما برای مطالعه:  قدرتمندترین گوشی‌های اندرویدی ژوئن 2023 مشخص شدند؛ سبقت مدیاتک از کوالکام!

مقایسه M53 با ردمی نوت ۱۲ از نظر دوربین

در این بخش بیایید ببینیم عملکرد سنسورهای دوربین کدام یک از این دو گوشی بهتر از دیگری است؟ آیا برتری این قسمت با برند کره‌ای است یا چینی‌ها گوی سبقت را ربوده‌اند؟ با مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 متوجه می‌شویم که گوشی سامسونگ از لنزهای عریض، فوق عریض، ماکرو و عمق سنج برخوردار شده که به ترتیب ۱۰۸ مگاپیکسل، ۸ مگاپیکسل ۲ و ۲ مگاپیکسل هستند.

مقایسه Redmi Note 12 با Galaxy M53

از سوی دیگر، ردمی نوت ۱۲ تنها دو سنسور دوربین دارد که یکی از آنها عریض ۴۸ مگاپیکسلی و دیگری ۲ مگاپیکسلی عمق سنج است. شیائومی طبق سیاست‌های خود تصمیم گرفته در سال جاری دو سنسور دوربین دیگر را بنابر دلایلی حذف کند. (البته این دو دوربین در نمونه‌های پرو به بالا وجود دارند)

تصاویری که با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی عریض گلکسی ام ۵۳ ثبت می‌شوند مطلوب و با کیفیت هستند و رنگ‌ها تضاد جالبی دارند. نویز پایین و داینامیک رنج مناسب هم از دیگر ویژگی‌های دوربین این میان‌رده کره‌ای است. جزئیات از نمای دور خوب هستند و با کمی نزدیک شدن ماجرا تغییر می‌کند. لنز عمق سنج این گوشی، تصاویر پرتره را خوب می‌گیرد اما جدایی سوژه از پس زمینه گاهی با خطا مواجه می‌شود.

وجود لنز ماکرو در گلکسی M53 نمایشی است و نمی‌توان انتظار زیادی از آن داشت. در نبود نور، هیچ چیز در عکس‌ها دیده نمی‌شود و اگر روشنایی کم باشد، داینامیک رنج هم بد خواهد شد. درباره تنظیمات دوربین گوشی ردمی باید گفت که سنسور ۴۸ مگاپیکسلی و اصلی آن تصاویر خوب با داینامیک رنج مطلوبی را ثبت می‌کند.

مقایسه ردمی نوت 12 با گلکسی M53
مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53

ثبت پرتره در میان‌رده شیائومی بهتر از رقیب سامسونگی انجام می‌شود و سوژه به خوبی از پس زمینه جدا خواهد شد. دوربین اصلی مجهز به فوکوس خودکار با تشخیص فاز است و این یک نمونه در گلکسی ام ۵۳ نیز وجود دارد.

بیشتر بخوانید:

بهترین گوشی های اوپو ۲۰۲۳

بهترین گوشی های ۲۰۲۳

فیلم‌برداری با گوشی سامسونگ با رزولوشن ۴K و سرعت ۳۰ فریم‌درثانیه انجام می‌شود؛ حال آنکه حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری در ردمی نوت  ۱۲ شیائومی، ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰ یا ۶۰ فریم‌درثانیه است.

مقایسه Redmi Note 12 با Galaxy M53 مشخصات ردمی نوت ۱۲ مشخصات M53
تنظیمات دوربین
  • ۴۸ مگاپیکسل، لنز واید، فوکوس خودکار تشخیص فاز، سایز پیکسل ۰.۸ میکرومتر
  • ۲ مگاپیکسل، سنسور تشخیص عمق، دیافراگم f/2.4
  • ۱۰۸ مگاپیکسل، لنز واید، فوکوس خودکار تشخیص فاز، دیافراگم f/1.8
  • ۸ مگاپیکسل، لنز اولترا واید، سایز سنسور ۱/۴ اینچ، سایز پیکسل ۱.۱۲ میکرومتر، دیافراگم f/2.2
  • ۲ مگاپیکسل، سنسور تشخیص عمق، دیافراگم f/2.4
  • ۲ مگاپیکسل، لنز ماکرو، دیافراگم f/2.4
قابلیت‌ها فلش LED دوگانه، پانوراما، HDR فلش LED، پانوراما، HDR
ویدیو فیلم‌برداری ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰ و ۶۰ فریم‌درثانیه
  • فیلم‌برداری ۴K با سرعت ۳۰ فریم‌درثانیه
  • فیلم‌برداری ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰ و ۶۰ فریم‌درثانیه
دوربین سلفی ۸ مگاپیکسل، لنز واید، سایز سنسور ۱/۴ اینچ، سایز پیکسل ۱.۱۲ میکرومتر، دیافراگم f/2.0 ۳۲ مگاپیکسل، لنز واید ۲۶ میلی‌متری، دیافراگم f/2.2
قابلیت ها HDR
ویدیو فیلم‌برداری ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰ فریم‌درثانیه
  • فیلم‌برداری ۴K با سرعت ۳۰ فریم‌درثانیه
  • فیلم‌برداری ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰ فریم‌درثانیه

مقایسه Redmi Note 12 با Galaxy M53 از نظر باتری و شارژدهی

آنچه همواره برای کاربران اهمیت دارد، باتری گوشی و میزان شارژدهی آن است. ردمی نوت ۱۲ و گلکسی M53 هر دو مجهز به یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی هستند و برای شارژ مجدد، به ترتیب از شارژرهای ۳۳ و ۲۵ وات بهره می‌برند. اگر کم‌مصرف باشید، گوشی ردمی نوت ۱۲ تا یک روز و نیم برای شما کار می‌کند.

مقایسه ردمی نوت 12 با گلکسی M53

آداپتور شیائومی می‌تواند در عرض نیم ساعت حدود ۵۰ درصد باتری را شارژ کند و برای شارژ ۱۰۰ درصد، به یک ساعت و ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارد. به هر حال بین محصولات میان‌رده، شارژر خوبی نصیب آن شده است.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  مانعی جدید برای کاهش وابستگی اپل به چین؛ فقط نیمی از قاب‌های تولیدشده آیفون در هند توسط اپل تأیید شده‌اند

از سوی دیگر، سامسونگ ام ۵۳ در صورت صرفه‌جویی و استفاده منطقی نزدیک به یک روز دوام می‌آورد که رقم پایین‌تری نسبت به ردمی نوت ۱۲ است. به کمک شارژر ۲۵ واتی نیز قادر خواهید بود در نیم ساعت تا ۴۴ درصد باتری را شارژ کنید. یک ساعت و ۳۰ دقیقه هم طول می‌کشد تا ظرفیت باتری به‌طور کامل شارژ شود.

مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 مشخصات ردمی نوت ۱۲ مشخصات گلکسی M53
باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت، لیتیوم پلیمری غیر قابل تعویض توسط کاربر باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت، لیتیوم یونی غیر قابل تعویض توسط کاربر
سیستم شارژ شارژر ۳۳ واتی با پشتیبانی از شارژ سریع شارژر ۲۵ واتی با پشتیبانی از شارژ سریع
مقایسه M53 با ردمی نوت 12
مقایسه M53 با ردمی نوت ۱۲

مقایسه M53 با ردمی نوت ۱۲ از نظر کیفیت صدا

مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 نشان می‌دهد که هر دو گوشی به اسپیکر مونو مجهز هستند و در این گوشی‌ها از اسپیکرهای استریو خبری نیست. با این حال، بلندی صدای مطلوبی دارند. تفاوت این دو گوشی در جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری است. گوشی M53 از جک هدفون بهره نمی‌برد؛ اما ردمی نوت ۱۲، این ویژگی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد.

مقایسه M53 با ردمی نوت ۱۲ مشخصات ردمی نوت ۱۲ مشخصات M53
اسپیکر مونو مونو
جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری دارد ندارد
ویژگی‌ها

مقایسه M53 با ردمی نوت 12

بیشتر بخوانید:

بهترین گوشی های نوکیا ۲۰۲۳

بهترین گوشی های ویوو ۲۰۲۳

مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 از نظر شبکه و قابلیت‌های اتصال

در جدول زیر می‌توانید جزئیات مشخصات شبکه و قابلیت‌های اتصال این دو گوشی را مشاهده کنید.

مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 مشخصات ردمی نوت ۱۲ مشخصات M53
تکنولوژی شبکه    GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G GSM / HSPA / LTE / 5G
سنسورها اثر انگشت (لبه گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، مجاورت، قطب‌نما اثر انگشت (لبه گوشی)، شتاب‌سنج، قطب‌نما، ژیروسکوپ، مجاورت
شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده،‌ وای فای دایرکت Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct
بلوتوث ۵.۱، A2DP، LE ۵.۲، A2DP، LE
GPS GPS ،GLONASS ،BDS ،GALILEO GPS ،GLONASS ،BDS ،GALILEO ،QZSS
NFC ندارد دارد (بسته به بازار / منطقه)
رادیو مشخص نیست ندارد
USB USB Type-C 2.0، پشتیبانی از OTG USB Type-C 2.0، پشتیبانی از OTG
اینفرارد دارد
مقایسه Redmi Note 12 با Galaxy M53
مقایسه Redmi Note 12 با Galaxy M53

مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 از نظر قیمت و تاریخ عرضه

با مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 متوجه می‌شویم که هر دو گوشی در سال ۲۰۲۲ عرضه شدند. گوشی سامسونگ در اوایل سال گذشته و گوشی ردمی در پاییز ۱۴۰۱ روانه بازار شدند. قیمت گلکسی M53 در زمان نگارش این مقاله، حدود ۱۳.۴۳۰.۰۰۰ تا ۱۵.۸۰۰.۰۰۰ تومان و  قیمت ردمی نوت ۱۲ نیز حدود ۷.۷۰۰.۰۰۰ تا ۸.۹۵۰.۰۰۰ تومان است.

مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 قیمت ردمی نوت ۱۲ قیمت گلکسی M53
تاریخ معرفی ۲۷ اکتبر ۲۰۲۲ (۵ آبان ۱۴۰۱) ۷ آوریل ۲۰۲۲ (۱۸ فروردین ۱۴۰۱)
تاریخ عرضه ۱ نوامبر ۲۰۲۲ (۱۰ آبان ۱۴۰۱) ۲۲ آوریل ۲۰۲۲ (۲ اردیبهشت ۱۴۰۱)
قیمت جهانی ۷.۷۰۰.۰۰۰ تا ۸.۹۵۰.۰۰۰ تومان ۱۳.۴۳۰.۰۰۰ تا ۱۵.۸۰۰.۰۰۰ تومان

جمع‌بندی

ردمی نوت ۱۲ ویژگی‌هایی نظیر صفحه نمایش خوب، باتری و کیفیت ساخت بالا به همراه طراحی خوش دست و تراشه نسبتا مطلوب دارد که آن را به یک گزینه اقتصادی و جذاب تبدیل می‌کند. البته دوربین این گوشی به اندازه سایر مشخصات آن خوب نیست؛ با این‌حال عملکرد قابل قبولی دارد.

در طرف دیگر، با سامسونگ گلکسی M53 مواجهیم که ویژگی‌هایی مثل نمایشگر خوب، طراحی خوش دست و اندازه مناسب، دوربین مفید و کاربردی و باتری قوی دارد. تراشه آن توان و پتانسیل رقابت با ردمی نوت ۱۲ را ندارد و از این حیث امتیاز منفی می‌گیرد.

سوالات متداول

ارزش خرید گلکسی M53 بیشتر است یا ردمی نوت ۱۲؟

اگر مشخصات و طراحی ظاهری را در نظر بگیریم، گوشی ردمی ارزش خرید خوبی دارد و گلکسی M53 در بخش‌های مختلف با اختلاف جزئی، کمی عقب می‌ماند. اما از نظر ثبات سیستم‌عامل باید گفت که گوشی‌های سامسونگ همیشه امتیاز بالاتری می‌گیرند و از این نظر، دوام و طول عمر بیشتری دارند.

قیمت ردمی نوت ۱۲ و گلکسی M53 در بازار ایران چقدر است؟

قیمت M53 در زمان نگارش این مقاله حدود ۱۳.۴۳۰.۰۰۰ تا ۱۵.۸۰۰.۰۰۰ تومان و قیمت ردمی نوت ۱۲ حدود ۷.۷۰۰.۰۰۰ تا ۸.۹۵۰.۰۰۰ تومان است.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره مقایسه ردمی نوت ۱۲ با گلکسی M53 چیست؟ به نظر شما کدام گوشی ارزش خرید بالاتری دارد؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

دکمه بازگشت به بالا