بررسی پوکو M6 پرو ؛ موشکافی سیستم، دوربین، باتری و عملکرد

پوکو M6 پرو جزء بهترین گوشی‌های فایوجی اقتصادی با پردازنده‌ای قوی، باتری بزرگ و دوربین ۵۰ مگاپیکسلی باکیفیت است.

با بررسی پوکو M6 پرو متوجه می‌شویم که این گوشی همه مشخصات و ویژگی‌های مورد انتظار را دارد و یک گوشی فایوجی مقرون‌به‌صرفه با عملکرد مطمئن و ماندگاری شارژ قابل توجه است.

در مجموع، بررسی پوکو ام ۶ پرو نشان می‌دهد که می‌توان نقطه ضعف‌های این گوشی در زمینه دوربین و شارژ را با توجه به کیفیت بالای امکانات و پکیج کلی پوکو ام ۶ پرو نادیده گرفت.

بررسی پوکو M6 پرو

با توجه به قیمت ام ۶ پرو می‌توان گفت که این گوشی جزء ارزان‌ترین گوشی‌های فایوجی موجود در بازار است. این گوشی از نظر قیمت به ردمی ۱۲ فورجی بسیار نزدیک است و از نظر مشخصات فنی هم شباهت بسیار زیادی به ردمی ۱۲ فایوجی دارد.

در مجموع، چه پوکو ام ۶ پرو را نسخه ری‌برند شده‌ی ردمی ۱۲ فایوجی ببینیم و چه یک گوشی متفاوت، این محصول موفقیت زیادی کسب کرده و تنها ۱۵ دقیقه پس از رونمایی، کل موجودی این گوشی در هند به فروش رسیده است.

از جمله مشخصات پوکو M6 پرو می‌توان به تراشه اسنپدراگون ۴ نسل ۲، نمایشگر ۹۰ هرتزی و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی اشاره کرد. قیمت پوکو M6 پرو حدود ۱۱.۲۹۰ روپیه هند است.

جدول زیر مشخصات این گوشی را به طور کامل نشان می‌دهد. پس از آن، بررسی POCO M6 Pro را از جنبه‌های مختلف ادامه می‌دهیم.

بررسی پوکو M6 پرو مشخصات پوکو M6 Pro
طراحی و ساختار
  • ۱۶۸.۶×۷۶.۳×۸.۲ میلی‌متر
  • ۱۹۹ گرم
  • پنل جلو شیشه‌ای (گوریلا گلس)، پنل پشت شیشه‌ای (گوریلا گلس)، فریم پلاستیکی
  • گواهی IP53 (مقاوم در برابر گردوغبار و پاشش آب)
  • دو سیم‌کارت هیبریدی (نانوسیم، dual stand by)
  • رنگ بندی مشکی، سبز
نمایشگر
  • IPS LCD، نرخ نوسازی ۹۰ هرتز، روشنایی ۵۵۰ نیت
  • ۶.۷۹ اینچ، نسبت نمایشگر به بدنه ۸۵.۱ درصد
  • رزولوشن ۲۴۶۰×۱۰۸۰ پیکسل، تراکم پیکسل ۳۹۶ ppi
  • گوریلا گلس
نرم‌افزار اندروید ۱۳ با رابط کاربری MIUI 14
تراشه
  • اسنپدراگون ۴ نسل ۲ (۴ نانومتر)
  • پردازنده مرکزی ۸ هسته‌ای (۲ هسته ۲.۲ گیگاهرتزی Cortex-A78 و ۶ هسته Cortex-A55)
  • پردازنده گرافیکی Adreno 613
رم و حافظه داخلی
  • رم ۴ با حافظه ۶۴ گیگابایت
  • رم ۶ با حافظه ۱۲۸ گیگابایت
  • نوع حافظه داخلی UFS 2.2
  • پشتیبانی از درگاه حافظه microSDXC (اسلات مشترک با سیم کارت)
دوربین اصلی
  • دوربین اصلی لنز واید ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8، فوکوس خودکار با تشخیص فاز
  • لنز تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4
  • HDR، فلش LED
  • قابلیت ضبط ویدیو ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰ فریم‌برثانیه
دوربین سلفی
  • لنز واید ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0
  • پشتیبانی از HDR
  • ضبط ویدیوی ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰ فریم‌برثانیه
باتری
  • غیرقابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت
  • شارژ سریع ۱۸ وات، PD
صدا
  • اسپیکر مونو
  • پشتیبانی از جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری
شبکه و قابلیت‌های اتصال
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دوبانده
  • بلوتوث نسخه ۵.۳، A2DP، LE
  • NFC نامشخص
  • رادیو ندارد
  • GPS، GLONASS، BDS، GALILEO
  • پورت اینفرارد
  • USB Type-C
  • اینترنت ۵G
سنسورها اثر انگشت (لبه گوشی)، شتاب‌سنج، قطب‌نما، سنسور مجاورت مجازی
قیمت پوکو M6 پرو ۱۳۵ دلار
پیشنهاد ما برای مطالعه:  گلکسی S24 اولترا ممکن است نمایشگر کاملاً تخت نداشته باشد


بررسی پوکو M6 پرو از نظر طراحی و ساختار

این گوشی با طراحی شیک و وزن سبک ساخته شده و نسبت به قیمت آن طراحی بسیار جذابی دارد. ضخامت پوکو ام ۶ پرو ۸.۱۷ میلی‌متر و وزن این گوشی ۱۹۹ گرم است.

لبه‌های این گوشی کمی تیز هستند و برای نگه داشتن طولانی مدت در دست، چندان راحت نیست. پوکو برای پشت این گوشی از گلس استفاده کرده که برای محصولی با قیمت پوکو M6 پرو بسیار نادر است.

پشت و نمایشگر گوشی هم با گوریلا گلس حفاظت می‌شوند؛ اما قسمت پشت گوشی اثر انگشت و لک را کاملاً جذب می‌کند. پوکو برای این محصول از طراحی دو بخشی استفاده کرده است.

قسمت مربوط به ماژول این گوشی برجسته نیست و فقط خود لنزهای دوربین برجستگی دارند که این باعث می‌شود گوشی روی سطح صاف کاملاً تکان بخورد.

فریم گوشی از جنس پلی کربنات ساخته شده، اما درخشش فلزی ظریفی دارد که نسبت به قیمت ام ۶ پرو بسیار زیبا است. دکمه پاور و اسپیکرها کمی ارزان و بی‌کیفیت به نظر می‌رسند.

این گوشی یک جک ۳.۵ میلی‌متری و یک اسلات برای کارت microSD دارد؛ اما اسپیکر آن از نوع استریو نیست.

در قسمت جلوی گوشی یک پانچ هول برای دوربین سلفی و همچنین حاشیه‌هایی کاملاً پهن وجود دارد؛ مخصوصا حاشیه پایین تصویر. این گوشی، گواهینامه مقاومت در برابر آب و گردوغبار IP53 را دارد.

بررسی پوکو M6 پرو از نظر نمایشگر

پوکو ام ۶ پرو با یک نمایشگر ۶.۷۹ اینچی IPS LCD با رزولوشن فول اچ دی پلاس و نرخ نوسازی ۹۰ هرتز ارائه می‌شود؛ در نتیجه برای مشاهده محتوا انتخاب خیلی خوبی خواهد بود.

در این گوشی، هر محتوایی بسیار زیبا و چشم‌نواز به نظر می‌رسد. این محصول دارای گواهینامه Widevine L1 است؛ بنابراین می‌توانید در پلتفرم‌های OTT محتوای اچ دی را مشاهده کنید.

تصویر نمایشگر این گوشی با تراکم پیکسل ۳۹۶ پیکسل در اینچ، نسبت به قیمت پوکو M6 پرو کاملاً واضح به نظر می‌رسد و رنگ‌های گوشی کاملاً زیبا و شاداب هستند؛ هر چند دقت رنگ پنل گوشی در بالاترین سطح قرار ندارد.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  گلکسی اس 24 با رم و حافظه داخلی بالاتر عرضه می‌شود

اوج روشنایی نمایشگر در تست‌ها به ۴۱۰ رسیده که برای مشاهده محتوا در فضاهای داخلی و بیرونی در بیشتر شرایط مناسب است. اما ممکن است برای دیدن محتوا زیر نور خورشید با چالش روبرو شوید؛ به‌خصوص در روزهای بسیار آفتابی.

بررسی پوکو ام ۶ پرو نشان می‌دهد که نرخ نوسازی ۹۰ هرتز نمایشگر این گوشی می‌تواند محتوا را به‌صورت روان اجرا کند.

این نرخ در حد نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز نیست، اما نسبت به نمایشگرهای ۶۰ هرتزی که معمولاً هم قیمت پوکو M6 پرو هستند، عملکرد بهتری دارد.

البته هنگام اسکرول کردن محتوای یوتیوب یا نتفلیکس، گوشی به صورت خودکار به نرخ نوسازی ۹۰ هرتز سوئیچ نمی‌کند. همچنین این گوشی از نرخ حساسیت لمسی ۲۴۰ هرتز پشتیبانی می‌کند. در نتیجه واکنش لمسی آن در بازی‌ها بسیار خوب است.

بررسی پوکو M6 پرو از نظر عملکرد

پوکو ام ۶ پرو فایوجی به تراشه اسنپدراگون ۴ نسل ۲ مجهز شده که بر اساس فرایند ۴ نانومتری طراحی شده است. این تراشه از جمله تراشه‌های اقتصادی بسیار قدرتمند محسوب می‌شود.

پوکو ام ۶ پرو با حداکثر ۶ گیگابایت رم LPDDR4X و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی UFS 2.2 عرضه می‌شود که می‌توان آن را تا ۱ ترابایت هم ارتقاء داد. این گوشی با اندروید ۱۳ و رابط کاربری MIUI 14 به دست کاربران می‌رسد.

بررسی پوکو M6 Pro از نظر عملکرد نشان می‌دهد که این گوشی در تست‌های بنچمارک به نتایج بسیار خوبی دست پیدا کرده است. این اسمارت‌فون در تست AnTuTu موفق شده تراشه هلیو جی ۸۸ موجود در ریلمی Narzo N55 و همچنین اسنپدراگون ۴ نسل ۱ به کار رفته در ردمی نوت ۱۲ را پشت سر بگذارد.

در تست گیک‌بنچ هم این گوشی از رقبا پیش است، اما در تست PCMark Work نسبت به ردمی نوت ۱۲ امتیاز کمتری دارد.

در تست‌های بنچمارک جی‌پی‌یو هم امتیاز پوکو ام ۶ پرو در تست ۳D Mark Wild Life به ۶۶۲ رسیده که متأسفانه در حد عملکرد هلیو جی ۸۸ نیست. این نتایج در تست‌های Aztec Ruins و Car Chase هم تکرار شده‌اند.

بنابراین، پوکو ام ۶ پرو با تراشه اسنپدراگون ۴ نسل دوم برای انجام کارهای روزمره انتخاب خوبی است؛ اما از نظر گیمینگ، به رقبا نمی‌رسد.

بازی‌های کال آف دیوتی موبایل و BGMI هم در این گوشی امتحان شده‌اند. در صورت استفاده از تنظیمات گرافیکی سطح پایین، مشکلی از نظر افت نرخ فریم در زمان اجرای این بازی‌ها مشاهده نمی‌شود.

زمانی که تنظیمات گرافیکی را در حالت متوسط قرار دهید، متوجه رد شدن بعضی فریم‌ها خواهید شد. بنابراین می‌توان در این گوشی بازی اجرا کرد اما نمی‌توان انتظار چشمگیری از آن داشت.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  نمرات بازی Atomic Heart

با بررسی پوکو ام ۶ پرو از نظر نرم‌افزاری متوجه می‌شویم که رابط کاربری MIUI در این گوشی موبایل پر از قابلیت‌های سفارشی‌سازی است؛ اما از طرفی، نفخ‌افزارهای موجود در این رابط کاربری هم زیاد هستند.

از جمله این نفخ‌افزارها می‌توان به چندین بازی و چند اپلیکیشن شبکه اجتماعی مثل لینکداین و اسنپ چت اشاره کرد. در مجموع اگر به دنبال یک رابط کاربری مرتب و تمیز هستید، بهتر است محصولات دیگر را بررسی کنید.

بررسی پوکو M6 پرو از نظر دوربین

پوکو ام ۶ پرو در پنل پشتی خود از دو لنز دوربین برخوردار شده است. با خرید این گوشی یک لنز اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8 و یک حسگر تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی خواهید داشت.

سطح جزئیات عکس‌های ثبت شده توسط لنز اصلی این گوشی خوب است اما محدوده پویا می‌توانست بهتر باشد. هایلایت‌ها تقریباً همیشه حالت افراطی دارند اما جزئیات قابل مشاهده در سایه‌ها خوب هستند.

با وجود این ایرادهای جزئی، دوربین این گوشی بین محصولاتی با قیمت مشابه، جزء بهترین‌ها محسوب می‌شود. افکت بوکه در عکس‌های پرتره خوب است؛ البته شاید گاهی‌اوقات بیش از حد اغراق‌آمیز باشد.

سلفی‌های دوربین ۸ مگاپیکسلی پوکو هم زیبا هستند، رنگ پوست بسیار طبیعی است اما جزئیات از بین رفته و تصویر کاملاً صاف می‌شود.

دوربین‌های جلو و پشت گوشی از فیلم‌برداری با کیفیت ۱۰۸۰ پیکسل و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه پشتیبانی می‌کنند. در مجموع کیفیت فیلم‌ها در نور روز خوب است اما در نور کم، تصویر نویزی و دانه دانه به نظر می‌رسد.

بررسی پوکو M6 پرو از نظر باتری

با نگاهی به مشخصات پوکو M6 پرو می‌توان دید که این گوشی مجهز به یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با ماندگاری شارژ طولانی است.

معمولاً ماندگاری شارژ این گوشی به راحتی به ۱ تا ۲ روز می‌رسد و در صورت روشن نگه داشتن پیوسته نمایشگر، این رکورد حدود ۶ الی ۷ ساعت خواهد بود.

در تست‌های انجام شده، پوکو ام ۶ پرو هنگام اجرای گوگل مپز برای یک ساعت تنها ۸ درصد از شارژ خود را از دست داد و هنگام اجرای بازی کال آف دیوتی موبایل طی ۱۵ دقیقه هم تنها ۴ درصد از شارژ گوشی کم شد.

اما سرعت شارژ ۱۸ وات پوکو ام ۶ پرو بر اساس استانداردهای سال ۲۰۲۳ در سطح پایینی قرار دارد. این گوشی با یک شارژر ۲۲.۵ واتی به دست کاربران می‌رسد اما حداکثر سرعت شارژ آن ۱۸ وات است.

بررسی پوکو M6 Pro نشان می‌دهد که شارژ باتری گوشی از صفر تا صد، حدود ۱ ساعت و ۵۷ دقیقه طول می‌کشد که زمان بسیار زیادی است.

جمع‌بندی

در مجموع، پوکو ام ۶ پرو یک گوشی فایوجی اقتصادی با عملکرد مطمئن و ماندگاری شارژ طولانی است. با استفاده از این گوشی می‌توانید کارهای مختلف را به راحتی و بدون تأخیر انجام دهید.

منبع: digit.in

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

دکمه بازگشت به بالا