بررسی A34 ؛ موشکافی سیستم، دوربین، عملکرد و باتری

بررسی A34 نشان می‌دهد که این گوشی میان‌رده فایوجی، به نسبت قیمتش، امکانات خوبی همچون نمایشگر ۱۲۰ هرتزی، پردازنده‌ای قوی و ماندگاری شارژ طولانی را ارائه می‌دهد.

امروزه طراحی و امکانات گوشی‌های هوشمند سامسونگ نسبت به چند سال پیش بسیار متفاوت و بهتر شده است.

بررسی A34 نشان می‌دهد که این گوشی میان‌رده، هر کاری را به خوبی انجام می‌دهد، دوربین‌های بسیار خوب و باکیفیتی دارد و ماندگاری شارژ آن به یک روز می‌رسد.

بررسی A34

با نگاهی به قیمت گلکسی A34 می‌توان گفت این محصول سامسونگ، در بازار گوشی‌های میان‌رده رقابت می‌کند. این گوشی دارای امکانات خوبی است، مانند نمایشگر ۱۲۰ هرتزی با رزولوشن ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل.

برای ساخت این محصول از یک پردازنده ۸ هسته‌ای استفاده شده است. گلکسی A34 در نسخه‌های رم ۶ و ۸ گیگابایتی روانه بازار می‌شود. این دستگاه یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد که از تکنولوژی شارژ سریع هم پشتیبانی می‌کند.

جدول زیر، مشخصات فنی A34 را به طور کامل نشان می‌دهد. پس از نگاهی کوتاه به جدول، به بررسی گلکسی آ ۳۴ را از جنبه‌های مختلف ادامه می‌دهیم.

بررسی A34 مشخصات فنی A34
طراحی و ساختار
  • ۱۶۱.۳×۷۸.۱×۸.۲ میلی‌متر
  • ۱۹۹ گرم
  • پنل جلو شیشه‌ای (گوریلا گلس ۵)، پنل پشت و فریم پلاستیکی
  • تک سیم‌کارت (نانوسیم) یا یا دو سیم‌کارت هیبریدی (نانوسیم، dual stand by)
  • IP67 (مقاوم در برابر نفوذ گردوغبار و عمق ۱ متری آب به مدت ۳۰ دقیقه)
  • رنگ بندی لیمویی، گرافیت، بنفش، نقره‌ای
نمایشگر
  • Super AMOLED، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، روشنایی ۱۰۰۰ نیت (HBM)
  • ۶.۶ اینچ، نسبت نمایشگر به بدنه ۸۴.۹ درصد
  • رزولوشن ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل، نسبت تصویر ۱۹.۵:۹، تراکم پیکسل ۳۹۰ ppi
  • گوریلا گلس ۵
نرم‌افزار اندروید ۱۳ با رابط کاربری One UI 5.1
تراشه
  • مدیاتک MT6877V دایمنسیتی ۱۰۸۰ (۶ نانومتری)
  • پردازنده مرکزی ۸ هسته‌ای (۲ هسته ۲.۶ گیگاهرتزی Cortex-A78 و ۶ هسته ۲ گیگاهرتزی Cortex-A55)
  • پردازنده گرافیکی Mali-G68 MC4
رم و حافظه داخلی
  • رم ۶ با حافظه ۱۲۸ گیگابایت
  • رم ۸ با حافظه ۱۲۸ گیگابایت
  • رم ۸ با حافظه ۲۵۶ گیگابایت
  • پشتیبانی از درگاه microSDXC (از اسلات مشترک با سیم‌کارت استفاده می‌کند)
دوربین اصلی
  • دوربین اصلی لنز واید ۴۸ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر
  • لنز ماکرو ۵ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4
  • لنز اولترا واید ۸ مگاپیکسلی با پوشش ۱۲۳ درجه و دیافراگم f/2.2
  • فلش LED، پانوراما و HDR
  • قابلیت ضبط ویدیوی ۴K با نرخ ۳۰ فریم‌درثانیه، ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰ و ۶۰ فریم‌درثانیه، ۷۲۰ پیکسل با نرخ ۴۸۰ فریم‌درثانیه
دوربین سلفی
  • لنز واید ۱۳ مگاپیکسل با دیافراگم f/2.2
  • ضبط ویدیوی ۴K و ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰ فریم‌درثانیه
باتری
  • غیرقابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت
  • توان شارژ ۲۵ وات
صدا
  • اسپیکر استریو
  • پشتیبانی از جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری ندارد
شبکه و قابلیت‌های اتصال
  •  Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دوبانده، وای‌فای دایرکت
  • بلوتوث نسخه ۵.۳، A2DP، LE
  • NFC (بسته به بازار / منطقه)
  • رادیو ندارد
  • GPS، GLONASS، GALILEO، BDS
  • USB Type-C 2.0، OTG
  • اینترنت ۵G
سنسورها اثر انگشت (زیر نمایشگر، اپتیکال)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، قطب‌نما
قیمت گلکسی A34 ۱۰.۲۹۵.۰۰۰ تا ۱۴.۵۰۰.۰۰۰ تومان
پیشنهاد ما برای مطالعه:  گلکسی S24 و گلکسی S23 FE احتمالاً به تراشه اگزینوس مجهز می‌شوند

بررسی A34 از نظر طراحی و ساختار

این محصول سامسونگ در نگاه اول شبیه به پرچمدار این شرکت، یعنی گلکسی S23 به نظر می‌رسد؛ چون لنزهای دوربین مستقیما روی پنل پشتی قرار گرفته‌اند.

درواقع، سامسونگ در مدل‌های ۲۰۲۳ خود از این سبک طراحی استفاده کرده و ظاهر آنها را به پرچمداران سری S23 نزدیکتر کرده است.

رنگ سبز روشن یا لیمویی این محصول، زیر نور مستقیم آفتاب درخشش زیادی دارد و ظاهر آن شبیه به یک گوشی مرغوب و گران قیمت است.

اما به دلایل نامعلوم، شرکت سامسونگ برای این گوشی از قاب پشت پلاستیکی استفاده کرده است. استفاده از جنس پلاستیک باعث شده که این گوشی در دست سُر بخورد.

مثل بیشتر محصولات سامسونگ، دکمه‌های پاور و تنظیم صدا در سمت راست گوشی قرار دارند.

همان‌طور که در جدول مشخصات گلکسی A34 اشاره شده، این گوشی دارای یک نمایشگر ۶.۶ اینچی است و اسکنر اثر انگشت، زیر آن قرار دارد؛ بنابراین در دکمه پاور لبه گوشی نباید دنبال آن بگردید.

یکی از مشخصات گلکسی A34 داشتن گواهینامه IP67 است که یعنی گوشی در عمق ۱ متری آب به مدت ۳۰ دقیقه هیچ آسیبی نمی‌بیند.

بررسی A34 از نظر نمایشگر

پنل ۱۲۰ هرتزی AMOLED گلکسی A34 تصویر بسیار روشن و واضحی دارد و این محصول را در سطح سایر گوشی‌هایی با قیمتی مشابه با قیمت گلکسی A34 قرار می‌دهد. رنگ‌های این پنل در مجموع گرم‌تر هستند و به‌راحتی می‌توان تنظیمات پیش‌فرض آن را تغییر داد.

بررسی A34 نشان می‌دهد که این گوشی برای مشاهده محتوا بسیار مناسب است و مشابه بسیاری از گوشی‌های هم‌‌قیمتش در بازار عمل می‌کند. تنها ایرادی که می‌توان به نمایشگر این گوشی وارد کرد، ناچ قطره‌ای آن است که کمی قدیمی به نظر می‌رسد و به دلیل اندازه بزرگش ممکن است هنگام تماشای ویدیو یا حتی نگه داشتن گوشی در دست، کاملاً جلب توجه کند.

بررسی A34 از نظر عملکرد و رابط کاربری

در جدول مشخصات گلکسی A34 اشاره کردیم که این گوشی مجهز به چیپست مدیاتک دایمنسیتی ۱۰۸۰ است؛ در نتیجه سریع‌ترین گوشی کمتر از ۳۰۰ دلاری موجود در بازار به حساب نمی‌آید.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  تماشا کنید: نمونه عکس‌های دوربین آیفون 15 پرو مکس

گاهی اوقات ممکن است به دلیل استفاده از یک اپلیکیشن همزمان با اجرای یک بازی در پس زمینه، مشکلاتی مثل افت سرعت را تجربه کنید، اما این محصول سامسونگ کارهای روزمره را به خوبی اجرا می کند.

اگر آشنایی زیادی با رابط کاربری One UI ندارید، ممکن است در ابتدا این رابط کاربری کمی گیج‌کننده به نظر برسد؛ اما اشخاصی که قبلاً کاربر سامسونگ بوده‌اند، کاملاً با این رابط کاربری آشنا هستند.

One UI 5 در مقایسه با سایر اسکین‌های OEM اندروید اصلاح شده‌تر به نظر می‌رسد. انیمیشن‌ها در این رابط کاربری روان هستند و خود رابط کاربری مجموعه امکانات قابل توجهی دارد.

از جمله قابلیت‌های مفید این رابط کاربری می‌توان به امکان ایجاد گروهی از ویجت‌ها مثل iOS و یک نوار جانبی مفید اشاره کرد که با استفاده از آن می‌توانید اپلیکیشن‌ها را به سرعت در یک پنجره کوچک باز کنید.

خود گوشی با تعدادی نفخ‌افزار به دست کاربران می‌رسد که خوشبختانه امکان حذف آنها وجود دارد. یکی از ویژگی‌های مزاحم این رابط کاربری، کشوی اپلیکیشن افقی بود که البته می‌توانید با استفاده از یک ماژول GoodLock آن را تغییر دهید.

بررسی گلکسی A34 و مقایسه آن با محصولات رقیب نشان می‌دهد که مدت زمان پشتیبانی نرم‌افزاری از این گوشی بیشتر است. این محصول سامسونگ چهار سال آپدیت اندروید و پنج سال آپدیت امنیتی دریافت می‌کند؛

این در حالی‌است که گوشی‌هایی با قیمتی مشابه با قیمت A34 سامسونگ حداکثر ۳ سال آپدیت سیستم عامل دارند.

گلکسی A34 سامسونگ مخصوص گیمینگ نیست و به همین دلیل، اگر تنظیمات گرافیکی بازی‌ها را روی بالاترین سطح قرار دهید، ممکن است کمی افت سرعت را تجربه کنید که چنین مسائلی بین دستگاه‌های میان‌رده رایج است.

همچنین، در صورت اجرای بازی برای مدتی طولانی، دمای گوشی کمی افزایش پیدا می‌کند. اما همیشه کمتر از ۴۵ درجه باقی می‌ماند.

حافظه داخلی نسخه ۱۲۸ گیگابایتی این گوشی پس از نصب چند بازی به سرعت پر می‌شود. اما برای افزایش ظرفیت حافظه داخلی یک اسلات کارت حافظه هم در نظر گرفته شده است.

بررسی A34 از نظر باتری و اسپیکر

همان‌طور که در جدول مشخصات فنی A34 اشاره شده، این گوشی مجهز به یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی است که در صورت استفاده متوسط، یک تا دو روز ماندگاری شارژ دارد.

اگر زیاد از گوشی استفاده می‌کنید، احتمالاً ماندگاری شارژ این محصول برای شما به‌راحتی به یک روز می‌رسد. سرعت شارژ این گوشی هم مثل سایر دستگاه‌های میان‌رده سامسونگ، ۲۵ وات است.

گلکسی A34 دو اسپیکر دارد؛ یکی در پایین و دیگری روی گوشی که صدا از آن پخش می‌شود. صدای گوشی در فضاهای باز قابل شنیدن است، اما خیلی بلند نیست.

بررسی A34 از نظر دوربین

در این بخش از بررسی Galaxy A34 نگاهی به دوربین این گوشی خواهیم داشت. در جدول مشخصات فنی A34 اشاره کردیم که این گوشی از سه لنز دوربین بهره می‌برد؛ یک دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، یک حسگر اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و یک لنز ماکرو ۵ مگاپیکسلی.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  رویداد آنپکد بعدی سامسونگ برای رونمایی از گوشی‌های تاشو، اوایل مردادماه برگزار می‌شود

لنز ۴۸ مگاپیکسلی این گوشی عملکرد بسیار خوبی دارد و تصاویری واضح و با جزئیات ثبت می‌کند. اگر رنگ‌های اشباع شده را ترجیح می‌دهید، حتماً حالت Scene Optimizer و Auto HDR را در تنظیمات اپلیکیشن فعال کنید.

بررسی Galaxy A34 نشان می‌دهد که این گوشی در حالت پیش‌فرض، عکس‌های ۱۲ مگاپیکسلی ثبت می‌کند. اما برای ثبت جزئیات بیشتر در شرایطی با نور مناسب، توصیه می‌شود که حالت رزولوشن کامل ۴۸ مگاپیکسلی را فعال کنید.

در این حالت جزئیات بیشتری در تصویر ثبت شده و اشباع بیش از حد رنگ‌ها که معمولاً در گوشی‌های سامسونگ امری متداول است، کاهش پیدا می‌کند. جلوه blur دوربین اصلی طبیعی به نظر می‌رسد.

عکس‌هایی که با نور مصنوعی گرفته می‌شوند، واضح و دارای جزئیات کامل هستند. عکس‌های حالت شب هم برای بارگذاری در شبکه‌های اجتماعی مناسب هستند.

در صورت سوئیچ به دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی، عکس‌های ثبت شده واضح و شفاف هستند؛ اما سطح اشباع و کنتراست زیاد است.

جزئیات تصاویر زیاد بوده و بیش از حد صاف به نظر نمی‌رسند. حسگر ماکروی ۵ مگاپیکسلی گوشی هم بر خلاف برخی لنزهای ۲ مگاپیکسلی امروزی شرکت‌های تولیدکننده موبایل، عملکرد خوبی دارد.

به نظر می‌رسد که فوکوس دوربین در فاصله ۴ سانتی‌متری ثابت شده باشد که ممکن است عادت کردن به آن مدتی زمان ببرد. اما وقتی به این شرایط عادت کنید می‌توانید عکس‌هایی با جزئیات و محو شدگی طبیعی داشته باشید.

بررسی گلکسی آ ۳۴ از نظر ضبط ویدیو نشان می‌دهد که سیستم لرزشگیر این گوشی همان‌طور که در تبلیغات ادعا شده کار می‌کند.

این گوشی در شرایطی با نور کم هم جزئیات کافی را ثبت کرده و هنگام چشمک زدن چراغ‌ها، نورپردازی ویدیو را بیش از حد افزایش نمی‌دهد.

این محصول سامسونگ هم توانایی ضبط ویدیوهای فول‌اچ‌دی با نرخ ۶۰ فریم در ثانیه را دارد اما مثل سایر گوشی‌های میان‌رده، هنگام جابه‌جا شدن به رزولوشن‌های بالاتر، نرخ فیلمبرداری به ۴۰ فریم در ثانیه کاهش پیدا می‌کند.

جمع‌بندی

در مجموع باید گفت که این گوشی یک محصول میان‌رده خوب است و با اینکه سریع‌ترین گوشی موجود در بازار یا مجهز به بهترین دوربین یا بزرگترین باتری نیست، اما باز هم از همه جهت محصول خوب و موفقی به نظر می‌رسد.

نرم‌افزار روان در ترکیب با ۴ سال آپدیت اندروید، گواهی ضد آب IP67، ماندگاری شارژ یک روزه، دوربین اولتراواید و اصلی باکیفیت، همگی اطمینان می‌دهند که این گوشی در جلب رضایت کاربران موفق خواهد بود.

اگر بتوانید ناچ قطره شکل قدیمی گوشی را نادیده بگیرید و اگر به دنبال محصولی هستید که کارهای روزمره را بدون تأخیر انجام دهد و حداقل چند سالی برای شما کار کند، گلکسی A34 سامسونگ می‌تواند انتخاب خیلی خوبی باشد.

منبع: indianexpress

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

دکمه بازگشت به بالا