بررسی سیستم تعلیق پیشرفته بی وای دی یانگ وانگ U9

به گزارش تکنوروز بی وای دی یانگ وانگ U9 سوپرکار جدید و لوکس این برند است که با قدرت فراتر از ۱۰۰۰ اسب بخار خودنمایی می‌کند. یکی دیگر از ویژگی‌های برجسته این خودرو سیستم تعلیق هوشمند با نام دیسیوس است.

این سیستم تعلیق می‌تواند باعث پرش چند میلی‌متری خودرو از سطح زمین شود. همچنین سوپرکار بی وای دی یانگ وانگ U9 با اتکا به سیستم تعلیق دیسیوس خواهد توانست با سه چرخ حرکت کند که این ویژگی ما را به یاد سیتروئن زانتیا بازار ایران و DS دهه ۶۰ میلادی با سیستم تعلیق هیدروپنوماتیک می‌اندازد.

بی وای دی از سیستم تعلیق خودرو به عنوان پیشرفته‌ترین سیستم کنترل بدنه در کل صنعت خودرو یاد می‌برد و به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌شود که باعث خواهد شد در سبد محصولات این برند چینی بکار رود و هدف نهایی آن بهبود تجربه سواری با خودروها خواهد بود. سیستم دیسیوس C با کنترل سوپاپ سولنوئید دامپر باعث کنترل خودرو می‌شود و دیسیوس A نیز از شوک‌های بادی برای تنظیم ۱۵۰ میلی‌متری ارتفاع خواهد شد. سیستم دیسیوس P نیز به عنوان اولین سیستم کنترل بدنه هیدرولیک هوشمند دنیا معرفی شده و می‌تواند ورود روغن به دامپر را کنترل کرده و کارهای دیگری همچون سفتی سیستم تعلیق را انجام دهد. علاوه بر این می‌توان هر چهار چرخ را به‌صورت هم‌زمان یا جداگانه از روی زمین بلند کرد.

سیستم تعلیق دیسیوس X نیز باعث توانایی رقص، پرش و حتی رانندگی با سه چرخ می‌شود. بی وای دی می‌گوید این سیستم تعلیق تست‌های استقامت بیش از ۳۰ ماهه و ۱۰ میلیون کیلومتری را پشت سر گذاشته و برخی مدل‌ها که قبلاً راهی خط تولید شده‌اند با به‌روزرسانی از راه دور می‌توانند ویژگی‌های جدید را دریافت کنند. همان‌طور که قبلاً گفته شده است یانگ وانگ U9 از چهار پیشرانه برقی استفاده می‌کند و صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت زیر ۲ ثانیه و شعاع حرکتی ۷۰۰ کیلومتری دارد. در ماه ژانویه و با رونمایی U9 چینی‌ها پیش‌نمایشی از آفرودری برقی با نام U8 را نیز انجام دادند که ظاهراً حتی با وجود تایر پنچر نیز می‌تواند تا ۱۲۰ کیلومتر در ساعت سرعت بگیرد. ما حدس می‌زدیم بی وای دی از نوعی لاستیک ران فلت در این خودرو استفاده کرده اما حالا می‌توان به سیستم تعلیق جدید دیسیوس رسید که بدون نیاز به یک چرخ هم می‌تواند تردد خودرو را تضمین کند. همچون همیشه دوست داریم نظرات شما را نیز درباره خودروسازان چینی و سرعت پیشرفت آن‌ها بدانیم.

۰/۵ (۰ نظر)
پیشنهاد ما برای مطالعه:  3 دلیل عدم احتراق در موتور TU5 چیست و چگونه رفع کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

دکمه بازگشت به بالا